Kaukaankatu 23, 53200 Lappeenranta       +358 50 341 8684       timo.niemelainen@ykn.fi      

Blogi

25.8.2022   0 kommenttia

Kesätöissä YKN:llä: Jimi Tervosen työtehtävät ovat olleet monipuolisia

Ympäristökonsultointi Niemeläinen sai riveihinsä uutta vahvistusta kesällä 2022, kun Jimi Tervonen ja Ahti Pulli olivat kesätöissä YKN:llä. Ensimmäiseksi pääset tutustumaan Jimi Tervoseen, jonka kesätyöt ovat vierähtäneet erilaisissa maasto- ja toimistotehtävissä.

Kuka olet ja mitä opiskelet?

Olen Jimi Tervonen ja opiskelen Lahdessa LAB-ammattikorkeakoulussa energia- ja ympäristötekniikkaa. Olen opintojeni puolivälissä eli kaksi vuotta on takana ja kaksi vuotta edessä. Suuntautuminen on edessä tulevana syksynä ja näillä näkymin aion suuntautua ympäristötekniikan puolelle.

Miten päädyit YKN:lle kesätöihin?

Etsin netistä ympäristöalan yrityksiä Lahdesta ja Lappeenrannasta, jota kautta YKN tuli vastaan. Päätin vain soittaa Timo Niemeläiselle ja pääsin haastatteluun.

Mitä työtehtäviisi on kuulunut kesän aikana?

Työtehtäviä on ollut monenlaisia. Töihin on kuulunut mm. pilaantuneiden maiden puhdistuksen valvontaa ja näytteenottoa. Toimistolla olen analysoinut näytteitä ja tehnyt raportointia. Maastossa olen päässyt ottamaan myös pohja- ja pintavesinäytteitä.

Minkälainen on tyypillinen työpäiväsi?

Työpäivien sisällöt vaihtelevat suuresti. Usein työpäivät ovat kuitenkin menneet niin, että aamupäivän olen ollut toimistolla tekemässä raportteja ja iltapäivästä on ollut maasto-/asiakaskäyntejä.

Oletko viihtynyt kesätöissä YKN:llä? Kenelle suosittelisit YKN:ää työpaikkana?

Olen viihtynyt erittäin hyvin kesätöissä YKN:llä. Suosittelisin YKN:ää työpaikaksi ihmiselle, joka on aidosti kiinnostunut ympäristöstä. YKN sopii myös työntekijälle, joka haluaa oppia uusia asioita ja haastaa itseään, koska uutta asiaa tulee töitä tehdessä paljon.

Mukavin muisto kesätyön aikana?

Mukavia ja uusia kokemuksia tuli paljon. Paras kokemus oli, kun pääsin työmatkalle Turkuun. Siellä teimme maaperätutkimuksia. Vapaa-ajalla pääsin tutustumaan kaupunkiin.

 

Kommentit

Kirjoita uusi kommentti
Kommentit näytetään tarkistamisen jälkeen